Retourneren/Garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales[at]jrtsoft.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

  • Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt.
    Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
  • Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden.
    Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie

Voor een product dat u online koopt, geldt een wettelijke garantie. Wij als webshop zijn verplicht een goed (deugdelijk) product te leveren. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die u ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging. U moet het product wel normaal gebruikt hebben.

De eerste 6 maanden na aankoop maakt de wet het u gemakkelijk; de bewijslast ligt dan bij ons de webshop. Dat betekent dat u recht heeft op gratis vervanging of herstel, tenzij wij kunnen bewijzen dat u het verkeerd gebruikt hebt.

Zo goed als al onze producten worden geleverd met een standaards fabrieksgarantie neem in het geval bij een defect product altijd eerst met ons contact op, dan kunnen wij gelijk kijken of wij u daarmee kunnen helpen.

Let op!: Voor al onze klanten die afgelopen jaar nog een product van Open Mesh hebben aangeschaft. Open Mesh is overgegaan op Datto en is hierdoor moeilijk in het garantie geven van hun producten. U kunt met problemen het beste direct contact opnemen met de support pagina van Datto.

Bron: Consumentenbond