OM1P

 19.95

Deze Refurbished OM1P router is ideaal voor het opbouwen van een dekkend netwerk in of om het huis.En met CloudTrax hebt u de mogelijkheid om heel eenvoudig een hotspot netwerk te exploiteren. De controller bevindt zich in de cloud en is web based te benaderen. Zo heeft u geen extra hardware componenten nodig en hebt u de mogelijkheid om op elke plek met internet toegang om uw netwerk te beheren en configureren.
Ideaal geschikt voor hotels of kantoren die hun gasten internet toegang willen geven waarbij gasten volledig zijn gescheiden van het interne bedrijfsnetwerk. De OM1P open-mesh router is speciaal voor CloudTrax ontworpen. Één unit hoeft slechts op fysiek met een kabel op internet aangesloten te zijn en vervolgens kun je het onvangst bereik uitbreiden door simpelweg extra open-mesh accesspoints bij te plaatsen die dan vervolgens draadloos verbinding maken met de router die met de kabel verbonden zit. Door de mesh functionaliteit zullen de accesspoint elkaar automatisch zien en de berichten naar elkaar doorsturen.

De OM1P heeft een overdekt bereik van 50 tot 100 meter en een buiten bereik van 400 meter. Dit draadloze signaal kan twee tot drie muren doordringen.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Deel nu:

Beschrijving

Specificaties:
– 54 Mbps maximumsnelheid
– 2.4 GHz
– 3-4 muren, buiten 120-240m tot 3km met externe antenne 8 dbi uitbreiding (onze alfa omni antenne)
– 180 Mhz Atheros processor
– POE 12v of gewoon 12v aansluiting
– max 100mw
– 2 x SSIDs
Max firmware versie = ng-r481

Status: Refurbished product

Deze Refurbished OM1P router is ideaal voor binnengebruik en bevat een externe antenne die voor een stabiele verbinding zorgt in huis, of voor in de tuin. Deze OM1P router is het kleinste broertje van zijn andere broers, de OM2P en de OM5P-AC en heeft dus een iets langzamere processorsnelheid en maximum internetsnelheid van 54Mbs.
Met de OM-outdoor is deze ook geschikt voor buiten gebruik. Het idee achter het mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit goed werkend heeft.
Let wel dat deze ‘end of line’ zijn, dus worden niet meer gemaakt maar nog wel ondersteunt met versie ng-r481. Refurbished is een opgeknapt of gerenoveerd product.

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Andere suggesties…