OM2P V4

 99.95

 

De Open Mesh hardware is bij ons gewoon te koop zonder maandelijkse Datto abonnements kosten. Er is dus geen noodzaak om over te stappen naar die vage Datto abonnmenten. Sterker nog: open-mesh producten werken voor lifetime in cloudtrax

download hier de: OMxP-Datasheet

Open-Mesh routers zijn ideaal voor bedrijfsruimtes en particulieren om in een omgeving een eennamig netwerk te draaien. dit houd in dat het netwerk over meerdere punten dezelfde naam heeft, en daarmee over de gehele ruimte een goede verbinding houdt. Open-Mesh heeft als enige roaming WIFI, dit zorgt ervoor dat uw apparaat automatisch verbind met een nieuwe antenne als deze een sterkere verbinding kan maken, geheel ongemerkt. Met de Cloudtrax Setup is het plug and play en kan u uw eigen netwerk daarna ook nog zelf beheren. Alleen de Om2p V4 versie nog beschikbaar, deze heeft een snellere processor en is op voorraad.

Uitverkocht

Deel nu:

Beschrijving

Specificaties:
– 150 Mbps maximumsnelheid
– 2.4 GHz
– 3-4 muren, buiten 120-240m tot 3km met externe antenne 8 dbi uitbreiding (onze alfa omni antenne)
– 480 Mhz Atheros processor (V4)
– POE 12v of gewoon 12v aansluiting.
– max 200mw zendvermogen
– Eenvoudige CloudTrax setup
– 4 SSID’s
– Afstand beheerbaar en alles instelbaar
– Mobiele applicatie
– Automatische meshing in zelfde netwerk

De OM2P router is ideaal voor binnengebruik en bevat een externe antenne die voor een stabiele verbinding zorgt in huis, of voor in de tuin. Deze OM2P router is het kleine broertje van zijn andere 2 broers, de OM2P-HS en de OM5P-AC en heeft dus een iets langzamere processorsnelheid en maximum internetsnelheid van 150Mbs.
Met de OM-outdoor is deze ook geschikt voor buiten gebruik. Het idee achter het roaming-mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit verbluffend goed werkend heeft.

download hier de: OMxP-Datasheet

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Andere suggesties…