OM2P 32mb

 34.95

download hier de: OMxP-Datasheet

Refurbished model classe A vandaar deze leuke prijs. Open-Mesh routers zijn ideaal voor bedrijfsruimtes en particulieren om in een omgeving een eennamig netwerk te draaien. dit houd in dat het netwerk over meerdere punten dezelfde naam heeft, en daarmee over de gehele ruimte een goede verbinding houdt. Open-Mesh heeft als enige roaming WIFI, dit zorgt ervoor dat uw apparaat automatisch verbind met een nieuwe antenne als deze een sterkere verbinding kan maken, geheel ongemerkt. Met de Cloudtrax Setup is het plug and play en kan u uw eigen netwerk daarna ook nog zelf beheren. Deze 32mb is voorzien met 6.3.16 firmware waarvan nog ruim 3 mb over is. Genoeg voor een juiste werking. Open-Mesh ondersteunt geen update vanaf 6.1.4 via de cloud voor deze router. Maar wel handmatig

Op voorraad

Deel nu:

Beschrijving

Specificaties:
– 150 Mbps maximumsnelheid
– 2.4 GHz
– 3-4 muren, buiten 120-240m tot 3km met externe antenne 8 dbi uitbreiding (onze alfa omni antenne)
– 400 Mhz Atheros processor
– POE 12v of gewoon 12v aansluiting.
– max 200mw zendvermogen
– Eenvoudige CloudTrax setup
– 4 SSID’s
– Afstand beheerbaar en alles instelbaar
– Mobiele applicatie
– Automatische meshing in zelfde netwerk
– Refurbished model classe A vandaar deze leuke prijs

De OM2P router is ideaal voor binnengebruik en bevat een externe antenne die voor een stabiele verbinding zorgt in huis, of voor in de tuin. Deze OM2P router is het kleine broertje van zijn andere 2 broers, de OM2P-HS en de OM5P-AC en heeft dus een iets langzamere processorsnelheid en maximum internetsnelheid van 150Mbs.
Met de OM-outdoor is deze ook geschikt voor buiten gebruik. Het idee achter het roaming-mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit verbluffend goed werkend heeft.

download hier de: OMxP-Datasheet