OM2P-HS V4

 92.95

download hier de: OMxP-Datasheet

Open-Mesh routers zijn ideaal voor bedrijfsruimtes en particulieren om in een omgeving een eennamig netwerk te draaien. dit houd in dat het netwerk over meerdere punten dezelfde naam heeft, en daarmee over de gehele ruimte een goede verbinding houdt. Open-Mesh heeft als enige roaming WIFI, dit zorgt ervoor dat uw apparaat automatisch verbind met een nieuwe antenne als deze een sterkere verbinding kan maken, geheel ongemerkt. Met de Cloudtrax Setup is het plug and play en kan u uw eigen netwerk daarna ook nog zelf beheren. Het idee achter het mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit goed werkend heeft.

Uitverkocht

Deel nu:

Beschrijving

Specificaties:
– 300 Mbps maximumsnelheid
– 2.4 GHz
– 3-4 muren, buiten 120-240m
– 520 Mhz  Atheros processor
Dual PoE Support: Use either passive 12-24v PoE or standard 802.3af PoE as used in PoE switches.
High power: Doubled power to 23 dBm (200 mW) from 20 dBm (100 mW).

De Om2p-HS v4 router is ideaal voor binnengebruik en bevat een interne antenne die voor een stabiele verbinding zorgt in huis, of voor in de tuin. Deze Om2p-HS v4 router is het middelste broertje van zijn andere 2 broers, de Om2p-150Mbps en de Om5p-AC en heeft dus een iets middelmatige processorsnelheid en maximum internetsnelheid van 300Mbps.
Met de OM-outdoor is deze ook geschikt voor buiten gebruik. Het idee achter het mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit goed werkend heeft.

download hier de: OMxP-Datasheet

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Andere suggesties…