OM5P-AC

 175.95

download hier de: OMxP-Datasheet

Open-Mesh routers zijn ideaal voor bedrijfsruimtes en particulieren om in een omgeving een eennamig netwerk te draaien. dit houd in dat het netwerk over meerdere punten dezelfde naam heeft, en daarmee over de gehele ruimte een goede verbinding houdt. Open-Mesh heeft als enige echt roaming WIFI, dit zorgt ervoor dat uw apparaat automatisch verbind met een nieuwe antenne als deze een sterkere verbinding kan maken, geheel ongemerkt. Met de Cloudtrax Setup is het plug and play en kan u uw eigen netwerk daarna ook nog zelf beheren. Het idee achter het mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest.

i.v.m end of sale zijn deze producten schaars aan het worden. Prijzen variëren enorm. Bij grotere afname worden ze nog besteld. Na 31-12-2018 niet meer na te bestellen.

Uitverkocht

Deel nu:

Beschrijving

Specificaties:
– 1167 Mbps maximumsnelheid
– 2.4GHz + 5GHz
– 2.4GHz 3-4 muren, buiten 120-240m max. / 5GHz 1-2 muren, buiten 70m max.
– 720 Mhz  processor
– 2 x Gigabit Ethernet Ports
– Dual Interne Antennes
– 19 dBm Power op Max Speed

– POE 802.3af of passief 12v-24v en gewoon een 12v-24v aansluiting.
– Eenvoudige CloudTrax setup

– 4 SSID’s
– Afstand beheerbaar en alles instelbaar
– Mobiele applicatie
– Automatische meshing in zelfde netwerk

De Om5p router is ideaal voor binnengebruik en bevat een interne antenne die voor een stabiele verbinding zorgt in huis, of voor in de tuin. Deze Om5p router is het nieuwste op het gebied van routing en bevat zowel over 2.4GHz als 5GHz, waarbij je via de 5GHz hoge snelheden kan halen. deze router is momenteel de beste in zijn soort. Het idee achter het mesh wifi-systeem is dat de verbinding waar nodig overhandigd wordt aan een ander accesspoint zonder dat een client hier iets van merkt of bijvoorbeeld een Livevideo-verbinding verliest. Open-Mesh is hier de enige in die dit goed werkend heeft.

download hier de: OMxP-Datasheet

Extra informatie

Gewicht 0.2 kg

Andere suggesties…