Aanbieding!

EWJOMXP

 24.95  19.95

De Open-Mesh Ethernet-behuizing voor OM2P-HS- en OM2P-LC-access points stelt u in staat elke enkelvoudige datapoort te vervangen door een beveiligd toegangspunt, terwijl u een Ethernet-passthrough behoudt voor spraak / IP-telefoons, enz. Het resultaat is een professionele , functionele en veilige installatie, met het toegangspunt volledig verborgen binnenin, aangedreven door passieve (niet-802.3af) POE. Helaas past de OM2P er niet in ivm zijn externe antenne.

De tweede Ethernet-poort wordt gevoed door het OM2P-LC / OM2P-HS-toegangspunt dat kan worden overbrugd met het LAN of door de captive portal / NAT loopt. Dit geeft u de mogelijkheid om de draadloze captive-portal op de bekabelde poort te bieden, met de bijbehorende splash-pagina en vormgevingsregels.

Om te installeren, monteert u de steunplaat eenvoudig in de enkelvoudige doos (vervangt de kap), bevestigt u de meegeleverde kabeladapters, zet u het toegangspunt op zijn plaats en sluit u de kap. Als u een tweede gegevenspoort of telefoonlijn hebt, klikt u de kabel in de behuizing. Als dit niet het geval is, klikt u in een lege blindstekker. Om te openen, eenvoudig de bijgevoegde sleutel invoegen en verwijderen.

Dimensions: H=17.1cm (6.8″), D=3.2cm (1.3″), W=8.2cm (3.2″)

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Deel nu:

Beschrijving

Indoor Ethernet Jack Behuizing voor OMxP
De Open-Mesh Ethernet-behuizing voor OM2P-HS- en OM2P-LC-access points stelt u in staat om elke enkelvoudige datapoort te vervangen door een beveiligd toegangspunt,
terwijl u een Ethernet-passthrough behoudt voor spraak / IP-telefoons, enz. Het resultaat is een professionele ,
functionele en veilige installatie, met het toegangspunt volledig verborgen binnenin, aangedreven door passieve (niet-802.3af) POE.