RP-SMA N-connector

 10.50

RP-SMA kabel van 30cm met gemonteerde RPSMA en N-Male connector.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Deel nu:

Beschrijving

RP-SMA kabel van 30cm met N-Male connector.
Ideaal voor OM2P gecombineerd met de 8dbi omni outdoor.
– met deze adapter kunt u een antenne met N aansluiting verbinden met een WLAN router met SMA reverse polarity aansluiting.

N connector
De N connector is een voor militaire toepassingen ontworpen schroefbaren weerbestendige middelgrote RF-connector, die gebruikt wordt om coax kabels aan te sluiten. De N connector volgt de MIL-C-39012 standaard, vastgesteld door het Amerikaanse leger. Een N connector is er in 50 Ohm en 75 Ohm, al komt de 50 Ohm versie vandaag de dag het meeste voor. Bij hobbyisten wordt deze 50 Ohm versie gebruikt voor LAN antennesystemen (2,4 GHz of 5 GHz) en amateur radio systemen (UHF band).

SMA connector
De SMA connector is een schroefbaren compacte coaxiale RF connector ontwikkeld in de jaren 60 met een impedantie van 50 Ohm. Naast standaard SMA connectoren zijn er ook omgekeerde polariteit SMA connectoren (Reverse Polarity SMA). Dit is een variatie van de SMA connector waarbij de binnenste pin van geslacht wisselt. Een (RP-)SMA aansluiting is ook vaak te vinden op Wi-Fi (modem)routers met afneembare antenne zoals de OM2P en OM1P.

Extra informatie

Gewicht 0.1 kg

Andere suggesties…